Monthly Archives: November 2012

Baik Yang Terbaik

Standard

Lu orang perasan tak, sepanjang lu orang hidup ni korang da jumpa macam-macam jenis manusia tapi arini aku nak cerita pasal manusia yang baik. Baik ni macam-macam jenis dan kategori. Ade perangai baik sopan santun jer, ade yang baik tapi kadang-kadang noty-noty skit, ade yang baik depan-depan tapi kat belakang cam syaitan nirrajim, ade yang bajet diri die baik sebab dia tak buat “certain” dosa tapi die tak sedar die wat dosa yang lain dan ade gak yang bajet diri die terbaik Read the rest of this entry

Advertisements