Category Archives: aku nyer opinion oi

Baik Yang Terbaik

Standard

Lu orang perasan tak, sepanjang lu orang hidup ni korang da jumpa macam-macam jenis manusia tapi arini aku nak cerita pasal manusia yang baik. Baik ni macam-macam jenis dan kategori. Ade perangai baik sopan santun jer, ade yang baik tapi kadang-kadang noty-noty skit, ade yang baik depan-depan tapi kat belakang cam syaitan nirrajim, ade yang bajet diri die baik sebab dia tak buat “certain” dosa tapi die tak sedar die wat dosa yang lain dan ade gak yang bajet diri die terbaik Read the rest of this entry

Advertisements

Batu-bata :)

Standard

“You would not wonder if you used this herb yourself. You might find that smoke blown out cleared your mind of shadows within. Anyway, it gives patience, to listen to error without anger.” Mithrandir

Ni kali kedua aku tulis pasal “batu”. Ada orang istilahkan “batu” ni Methamphetamine(“ice”) tapi apa yang aku nak tulis kat sney adalah pasal Marijuana. Sebelum paper, aku nak bagitau terus terang dulu, aku tulis ni bukan bermaksud aku tak patriotik atau tak hormat undang-undang negara(sebab haramkan Marijuana dan pengedar dihukum bunuh), Read the rest of this entry